Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na meti 'kraljeva'

Mandžo odgovorio hoće li uskoro biti uz Modrića u Realu!

Iz Španjolske je stigla informacija kako je Mario Mandžukić na meti Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je nogometna sezona praktički na početku, veliki klubovi već planiraju izgled momčadi za sljedeće prvenstvo. Pojavila se tako i priča kako je u nacrtima madridskog Reala iz bliske budućnosti, još jedan hrvatski reprezentativac: sjajni centarfor Bayerna, Mario Mandžukić.

>> Bomba iz Madrida: 'Real želi dovesti Marija Mandžukića!'

Priču je zakotrljao François Gallardo - menadžer koji je uvijek na izvoru informacija. Na primjer, prvi je najavio da Real ide po Balea, a sada je, u emisiji "Punto Pelota", otkrio tko je prvi cilj kraljevskog kluba u prijelaznom roku sljedećega ljeta.
"Stručni stožer Reala smatra da je nužno dovesti još jednog napadača. Radi se o vrlo raznovrsnom igraču. Igra u Bayernu, zove se Mandžukić."

Hoće li Guardiola pristati prodati igrača koji zabija na svakoj utakmici? Ima logike da hoće jer Bayern je za sljedeću sezonu već kupio Lewandowskog, a teško je vjerovati da će u Pepovu sustavu igre istodobno biti mjesta i za našeg i za poljskog reprezentativca. A osim toga, i cijena je primamljiva...
"35 do 40 milijuna", kaže španjolski izvor.

Naravno, cijela je priča još daleko od realizacije, pa je jasno kako je nijedna strana neće potvrditi.
Što kaže Mandžukić?
"Ne razmišljam o takvim glasinama. Imam važnu utakmicu sutra i sve drugo u ovom trenutku je nevažno."

Mandžukić: Nisam zabrinut zbog Lewandowskog!

Jeste li čuli da se Real Madrid zanima za vas?
"Ne, kao što sam rekao, ne brinem o takvim stvarima u ovom trenutku. Osjećam se jako dobro i sretan sam ovdje. Ostalim pričama i stvarima se ne zamaram", poručuje Mandžukić koji je prokomentirao i na ljeto najavljeni dolazak Roberta Lewandowskog u Bayern.

"Nisam zabrinut. Ja tu ionako ništa ne mogu učiniti. Uvijek postoje dobri igrači koji dolaze u Bayern."

Mandžukić je prije šest godina iz Kranjčevićeve otišao u Maksimir za milijun i pol eura. 2010-te odlazi u Wolfsburg za sedam milijuna, a prošle godine kupuje ga Bayern i plaća odštetu od 13 milijuna eura. Sada se priča o prelasku iz jednog velikana u redove drugog, a cijena mu je u Bavarskoj narasla tri puta. Mandžukić i Modrić zajedno u Realu... Kakva bi to priča bila!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider