Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak bez sankcija

Mancini: Ako Balotelli ne promijeni ponašanje čeka ga teška budućnost

Talijanski napadač Manchester Cityja Mario Balotelli neće biti kažnjen zbog sukoba s menadžerom Robertom Mancinijem, odlučili su u redovima aktualnog engleskog nogometnog prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Cityjevom trening-kompleksu Carrington u četvrtak je Mancini zgrabio za majicu, vukao i gurao Balotellija istovremeno urlajući i gestikulirajući, a na kraju je sukobljeni dvojac morao razdvajati jedan od članova stručnog stožera.

Talijanski strateg je reagirao ljutito nakon jednog grubog Balotellijevog starta na Scotta Sinclaira, a dan kasnije smirivao je strasti.

"Dat ću mu (Balotelliju) još 100 prilika ako je moguće, ako mislim da se može promijeniti. Zato sam ovdje. Ponekad se uzrujam jer ne radi sve za to, ali dat ću mu novu priliku, svakako. Ima 22 godine i smije pogriješiti", rekao je Mancini.

Iako su fotografije dočaravale kako je njihov sukob bio žestoke prirode, talijanski menadžer odbacuje takvu tezu.

"Na dvije sekunde sam izgubio kontrolu, da, jer nije želio napustiti igralište. Ali nije bilo tako loše kako opisuju novine. Fotografija izgleda lošije nego li je zapravo bilo. Igrali smo utakmicu, Mario je udario suigrača i rekao sam mu: "Odi unutra, napusti travnjak". On je rekao "ne", pa sam ga onda zgrabio za majicu i odgurao s travnjaka. To se zapravo dogodilo i nije bilo tučnjave."

Engleski mediji nagađali su kako bi posljednji sukob definitivno mogao biti presudan u odlasku Balotellija iz kluba, ali Mancini ne misli tako.

" Ovo ne mijenja ništa. To je nešto što se može dogoditi, iako se obično događa između dva igrača. Ovaj je put drugačije jer sam želio da napusti travnjak nakon onog što je napravio."

Nije propustio Cityjev menadžer ponovo pozvati nestašnog napadača da se promijeni.

"Ako se ne promijeni za njega će biti teško u budućnosti, za njega, ne za mene. Mario može ostati sa mnom jedan dan, jedan mjesec ili pet godina. Ima 22 godine i mora se promijeniti. Ono što je napravio jučer se može dogoditi i tijekom utakmice i to je problem. Ali imam vjere."

Ove je sezone Balotelli zabio tek 1 gol u 13 premierligaških nastupa, a jednom je zatresao mrežu i u 4 nastupa u Ligi prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider