Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na argentinski pogon

City konačno pobijedio: Krasan gol Aguera, ali još ljepši zabio je igrač WBA!

Manchester City je u zaostaloj utakmici Premierlige s 3:1 svladao West Bromwich…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Liverpoola (2:3) i kiksa sa Sunderlandom (2:2), konačno su se Građani vratili pobjedničkim navikama. WBA na Etihadu nije imao šanse, već poslije deset minuta igre bilo je 2:0.

Prvo je u 3. minuti zabio Pablo Zabaleta, a potom i Sergio Aguero krasnim udarcem s 20-ak metara. Bio je to prvi gol Aguera nakon gotovo tri mjeseca, što će obradovati argentinskog izbornika uoči SP-a.

Tračak nade gostima koji se bore za ostanak u 16. minuti pružio je fantastičnim pogotkom Graham Dorrans. Međutim, u 36. Demichelis je zabio za konačnih 3:1.

Prvi puta u povijesti Premierlige na jednoj utakmici zabila su tri različita argentinska nogometaša. City je pobjedom došao na bod zaostatka od Chelseaja i minus šest od vodećeg Livepoola, ali imaju još jednu utakmicu manje, pa i dalje vjeruju u naslov. Trenera Pellegrinija može brinuti ozljeda Davida Silve koji je na nosilima iznesen s travnjaka.

Puno toga vezano uz novog prvaka bit će jasnije u nedjelju, kada nas čeka derbi Liverpoola i Chelsea, dok Man City gostuje kod zahuktalog Crystal Palacea.


Manchester City 3-1 West Bromwich (All Goals... by danieli76

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider