Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dramatična završnica

Ludilo u Londonu: Demba Ba spasitelj Chelseaja i Mourinha!

Real Madrid i Chelsea prvi su polufinalisti Lige prvaka! Chelsea je golom Dembe Ba u 87. minuti svladao PSG s 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dramatično je bilo u oba uzvratna dvoboja četvrtfinala Lige prvaka. Chelsea je na Stamford Bridgeu hvatao zaostatak od 3-1 iz prvog susreta s Parka Prinčeva i tek u posljednjim minutama susreta uspio je osigurati prolaz.

Real preživio kalvariju u Dortmundu: Mkhitaryan tragičar Borussije!

U vrlo dobrom dvoboju domaćin je odmah krenuo po pogodak, no Salvatore Sirigu je sjajno čuvao gostujuća vrata sve do 32. minute. David Luiz je spustio loptu za Andrea Schürrlea koji se odlično snašao i poslao loptu u mrežu za vodstvo londonskog kluba.

Schürrle je morao rano u akciju, već u 18. minuti kada je igru zbog ozljede morao napustiti Eden Hazard, no isto tako je vrlo brzo opravdao povjerenje Josea Mourinha.

Odlični Nijemac bio je blizu novom pogotku u 52. minuti. Willian je odlično pričekao njegov dolazak, dao mu loptu na rub 16 metara, a njegov udarac zaustavila je greda.

Chelsea nikako nije uspijevao doći do pogotka, nervoza je sve više rasla, a onda je u 87. minuti stigla odluka. Cesar Azpilicueta je ubacio loptu, Christopher Jallet nije dobro ispratio Dembu Ba koji lakoćom zabija za veliko slavlje na Stamford Bridgeu.

U sudačkoj nadoknadi Parižani su zaprijetili preko Marquinhosa koji je pucao u bliži kut, međutim Petr Čech je ovaj put bio oprezniji nego u Parizu kada ga je na sličan način nadmudrio Javier Pastore. (TS)

Sve golove utakmice Chelsea - PSG možete pogledati OVDJE.

Liga prvaka, četvrtfinale, uzvrati:

Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0 (Reus 24., 37.) prva utakmica 0:3

Chelsea - Paris Saint-Germain 2-0 (Schürrle 32., Ba 87.) prva utakmica 1-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider