Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?

'Lovren bi mogao biti dugoročna zamjena za Johna Terryja'

Nezadovoljstvo Lyona 23-godišnjim hrvatskim obrambenim nogometašem Dejanom Lovrenom očigledno je "podiglo cijenu", odnosno, povećalo sveukupni interes za njim...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih desetak dana europski mediji mnogo prostora posvećuju ovom hrvatskom reprezentativcu. Još ranije se govorilo da ga prate Barcelona, Everton i Liverpool.

Posljednjih dana su mnogo o Lovrenu pisali talijanski mediji, prvenstveno, prenoseći interes Milana koji je Lyonovog obrambenog nogometaša svrstao u uski krug ljetnih želja (na tom popisu su uz Lovrena bila još tri obrambena igrača).

Novi navodi dolaze s Otoka, a Daily Express piše o interesu Chelseaja, koji se znao i ranije provući kroz neke tiskovine.

"Lovren bi mogao biti dugoročno rješenje Chelseaja i prava zamjena za Johna Terryja koji još ima jednu godinu ugovora s klubom", piše Daily Express uz dodatak kako će Chelsea morati ponajprije u ovoj utrci "pobijedili Romu i Milan".

Također, prenosi se da talijanski mediji pišu o odšteti od oko 8.5 milijuna engleskih funti. Podsjetimo da Lovrenu ugovor s francuskim klubom sa Gerlanda ističe u lipnju 2016. godine.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider