Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca ga ipak neće

Van Gaal jača obranu Man Uniteda: Uzima iz svlačionice Diega Simeonea?

Brazilski stoper Joao Miranda, član španjolskog prvaka Atletico Madrida, blizu je prelaska u Manchester United, tvrdi u srijedu dnevnik AS...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da je Manchester United u potrazi za pouzdanim obrambenim nogometašem nakon odlaska Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda, a madridski dnevni list tvrdi da su rješenje ''crveni vragovi'' pronašli u 29-godišnjem Mirandi.

Brazilca ugovor s Atleticom veže do 2016. godine, no Manchester United je navodno pristao isplatiti 30 milijuna eura koliko iznosi igračeva odštetna klauzula.

Štoviše, AS tvrdi da je Miranda već bio u Manchesteru kako bi pronašao školu za djecu. Također, autor članka navodi da su se u Atleticu pomirili s gubitkom Mirande, pa su već krenuli u potragu za njegovom zamjenom, a jedan od kandidata je branič Porta Eliaquim Mangala.

Istodobno, katalonski dnevnik El Mundo Deportivo je u utorak objavio informaciju da je Miranda dugo bio na radaru Barcelone, ali su sportski direktor Andoni Zubizarreta i trener Luis Enrique procijenili da Brazilac ipak ne odgovara njihovim zahtjevima.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider