Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u centru

Ligu prvaka opet prate NEREDI: Pogledajte huliganski napad u Amsterdamu!

U ovom kolu Lige prvaka sramotne scene vidjeli smo u Amsterdamu.

Susret Ajaxa i Celtica u četvrtom kolu Lige prvaka imao je ružnu uvertiru. Navijači Celtica i Ajaxa sukobili su se još prije dva tjedna u Glasgowu. Tada su domaći navijači mahali otetim transparentom gostiju.

Uzvrat je uslijedio u Amsterdamu. Huligani s kapuljačama preko glave su napali goste koji su bili u jednom pubu. Ubrzo nakon upada su pobjegli, ali su snimile kamere. Policija je objavila da je uhitila devet osoba, a neki navijači Celtica optužili su domaće huligane da su i pucali u njih.

U centru grada došlo je i do masovnog obračuna gostujućih navijača i policije. Nekoliko je policajaca ozlijeđeno. Također, nije istina da su vlasti u Eindhovenu zbog BBB-a izdale neviđen proglas o pravilima ponašanja. Jednako je bilo i u Amsterdamu uoči utakmice Ajax – Celtic. Treba reći i kako su se navijačima Celtica pridružili i oni St. Paulija iz Hamburga. Radi se o bratskim, ljevičarskim skupinama.

Bez izgreda nije prošao ni susret Napolija i Marseillea. Talijanski navijači su kamenjem gađali autobus s gostujućim igračima, no nije bilo ozlijeđenih. Među domaćim huliganima zapljenjena je veća količina noževa i raznog oružja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider