Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ima vrstu autizma'

Legendarni Brazilac ispalio: 'Messi je superioran jer ima isto što i Einstein'

Nekada sjajni nogometaš, a danas kontroverzna osoba i brazilski političar, Romario, otkrio je svoj novi "doktorski" talent putem društvene mreže Twitter...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Romario je, iz vedra neba, napisao na svom Twitter profilu, sa stopostotnom sigurnošću, da najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi ima Aspergerov sindrom!

"Jeste li znali da Messi ima Aspergerov sindrom? To je jedna vrsta autizma, koja mu daje superiornost nad drugima kada je koncentracija u pitanju. Isaac Newton i Albert Einstein su također imali jednu vrstu autizma. Nadam se da će se Messi dobro nositi s Aspergerom i da će nam i dalje pružati užitak gledati ga kako igra", napisao je bivši brazilski reprezentativac.

Glasine da Messi boluje od Aspergerova sindroma proteže se već dvije godine putem razno raznih blogova, no u tome nema nikakve istine. Razlog zbog kojeg je Romario, idol mnogim mladim nogometašima, išao pisati gluposti koje je pročitao na blogovima je nejasan.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider