Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važna vijest

Legendarna sedmica Uniteda opet slobodna: Čuvaju je za Ronalda?

Iako je krilni napadač Manchester Uniteda Antonio Valencia u prošloj sezoni nosio dres s brojem 7, u prvoj službenoj utakmici nove sezone ponovno je navukao dres s brojem 25, koji je ranije nosio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ekvadorski reprezentativac stigao je u Manchester United iz Wigana 2009. godine, te je dobio ili uzeo broj 25. No, nakon odlaska Michaela Owena s Old Trafforda zatražio je dres s brojem 7, kojeg je i nosio prošle sezone, jer je klub udovoljio njegovom zahtjevu.

U nedjeljnom ogledu Community Shielda protiv njegovog bivšeg kluba Wigana na Old Traffordu (pobjeda Manchester Uniteda 2:0), Valencia se opet pojavio u svom starom broju 25. Klub je putem Twittera priopćio kako je igrač sam zatražio promjenu, odnosno povratak na stari broj. Valencia je to navodno učinio jer nije bio zadovoljan sa svojom formom prošle sezone, iako je pomogao klubu da se domogne svoje jubilarne, 20. titule engleskog prvaka.

Dres sa brojem 7 u Manchester Unitedu su nosili mnogi velikani, kao što su George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham ili Cristiano Ronaldo.

Nakon što je Valencia sam zatražio povratak na stari broj, te odustao od sedmice, postalo je jasno kako u ovoj sezoni niti jedan igrač neće nositi taj broj. U javnosti su već krenula nagađanja kako United zapravo čuva taj broj za povratak Cristiana Ronalda...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider