Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalni lom

Krvavi derbi u Bukureštu: Divljanja na terenu, stadionu i ulicama!

Nisu ovog vikenda huligani divljali samo Engleskom, vruće je bilo i u Bukureštu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bilo kakav gradski nogometni derbi nije lišen određenih tenzija, kako među samim igračima, tako i pogotovo među navijačima (huliganima) spomenutih klubova.

Iznimka nije bio niti gradski derbi u Bukureštu, kada su u nedjelju Rapid i Steaua odigrali bez pobjednika (1-1). U pitanju je bila utakmica 26. kola tamošnjeg prvenstva, a situacija je na stadionu izmakla kontroli kada je u 81. minuti Steaua izjednačila pogotkom Bourceanua.

>> Umrla 'Čelična Lady', a Englesku odmah potresaju huliganski neredi!

Nakon toga je došlo do velike gužve, pa tako i fizičkih nasrtaja suprotstavljenih nogometaša, što je bio samo zapaljeni fitilj navijačima na tribinama. Huligani pod krinkom navijača Rapida i Steaue su odmah dobili povoda za utrčavanje na travnjak, što je nekolicini i uspjelo, no jake snage reda su uspjele ugušiti eskalaciju većih sukoba na samom stadionu.

Inače, tijekom cijele nedjelje je trajalo opsadno stanje na ulicama Bukurešta, pa su se tako na mnogim punktovima sukobili navijači Rapida i Steaue. Policija još uvijek zbraja štetu, broj privedenih...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider