Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nogomet je muška igra'

Karanka objasnio zašto je Mourinho zamijenio Cristiana Ronalda

Nogometaši madridskog Reala rezultatski su vrlo lako u nedjelju prošli gostovanje u Bilbauu. U ogledu 31. kola Primere na krilima Cristiana Ronalda je Real slavio protiv Athletica 3-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski je nogometni velemajstor postigao dva pogotka, a onaj iz slobodnog udarca već u 2. minuti je bio njegov dvanaesti ligaški gol iz slobodnih udaraca u dresu Real Madrida, otkada je pojačao "kraljeve".

>> Sjajni Cristiano Ronaldo srušio Athletic u Bilbau, Modriću 90 minuta

Inače, s ta dva pogotka je Cristiano Ronaldo došao i do jubileja, 50 pogodaka ove sezone u svim natjecanjima. U Primeri ih je zabio 31.

Nekoliko je puta tijekom ogleda protiv uvijek žestokih Baskijaca Portugalac završavao na travnjaku s bolnim grimasama. Jose Mourinho ga je zamijenio u 80. minuti, a postojala je mogućnost da se najjači igrač Reala i ozlijedio. Ali...

''Ne, Cristiano Ronaldo nije zamijenjen zbog ozljede. Pa, nogomet je muška igra, pogotovo kada gostujete na San Mames stadionu'', rekao je pomoćnik Mourinha Aitor Karanka.

''Svaka je utakmica protiv Athletica posebno žestoka. Tako ima i takvih starteva. No, Ronaldo je u redu i ako se dotičemo njega, onda moramo govoriti o novoj njegovoj sjajnoj partiji. On je i u takvim uvjetima potvrdio koliko je dobar. O bilo kakvim ozljedama, koje ne postoje, bespotrebno je pričati'', potvrdio je Karanka.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider