Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napad za respekt

Kakva posudba: Schalke dobiva veliko pojačanje s Otoka?

Prema napisima njemačkih i engleskih medija, njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski (28) mogao bi uskoro promijeniti sredinu i napustiti Arsenal...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako njemački dnevnik Bild navodi kako bi Podolski u potrazi za redovitom minutažom godinu uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu mogao prijeći u Schalke na jednogodišnju posudbu.

Klub iz Gelsenkirchena u potrazi je za zamjenom za nizozemskog napadača Klaas-Jana Huntelaara koji će izbivati nekoliko tjedana zbog ozljede koljena, dok problema s ozljedama ima i peruanski napadač Jefferson Farfan.

Nije ovo prvi put da je Schalke pokazao interes za Podolskog, kojem aktualni ugovor s Arsenalom istječe na ljeto 2016. godine, ali ga 2007. godine nisu uspjeli dovesti.

Vjeruje se da će o odlasku Podolskog ovisiti Arsenalova uspješnost na tržištu do zatvaranja prijelaznog roka. Ukoliko klub dovede kvalitetna napadačka pojačanja vjeruje se da će Podolskom biti dozvoljeno da ode. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider