Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan Hrvat sigurno u finalu

Ždrijeb Lige prvaka: Modrić na Mandžu, Mourinho u Madrid!

Jedan Hrvat sigurno će igrati u finalu Lige prvaka. Bayern i Real Madrid susrest će se u polufinalu dok drugi polufinalni par čine madridski Atletico i Chelsea...

Ždrijeb u Nyonu spojio je minhenski Bayern i Real Madrid u polufinalu Lige prvaka. Bit će to dvoboj Luke Modrića i Marija Mandžukića što znači da će barem jedan hrvatski reprezentativac biti sudionikom finala Lige prvaka i ove godine.

Guardiola i Bayern presretni što će igrati s Realom: Evo i zašto!

Veliki preokret: Chelsea i Mourinho već dobili udarac uoči Atletica!

Ždrijeb Europske lige: Rakitiću dobar ždrijeb, Juve na Benficu

Madriđani tako u nokaut fazi Lige prvaka igraju i treći put zaredom protiv njemačkog predstavnika, prvo su eliminirali Schalke, zatim Borussiju Dortmund i sada će to pokušati učiniti i protiv Bayerna.

S druge strane, Bayern u polufinale ulazi s već osvojenim naslovom prvaka Njemačke i nakon što je eliminirao Manchester United uz važan doprinos Marija Mandžukića.

Tko će u finale Lige prvaka, Mandžo ili Modrić?

Ukupno glasova:

 

Drugo polufinale donosi potpuno drugačiji nogomet, borbeni Atletico i Chelsea, momčadi sličnog razmišljanja i pristupa igri. Jose Mourinho ima priliku vratiti se u Madrid, međutim, ne na Santiago Bernabeu.

Atletico je u četvrtfinalu bio papirnati autsajder protiv Barcelone, te predstavlja najugodnije iznenađenje ove sezone i pokušat će otići sve do kraja, do finala u Lisabonu. Mourinho je dosad protiv Simeonea dobio tri od zadnje četiri utakmice dok je bio trener Reala.

Prvi susreti polufinala na rasporedu su 22. i 23. travnja dok su uzvrati tjedan dana kasnije, 29. i 30. travnja. Finalni dvoboj igra se 24. svibnja na Benficinom Luzu u Lisabonu.

Raspored završnice Lige prvaka:

Polufinale

Prve utakmice:

Utorak, 22. travnja: Atletico - Chelsea

Srijeda, 23. travnja: Real Madrid - Bayern

Uzvrati:

Utorak, 29. travnja: Bayern - Real Madrid

Srijeda, 30. travnja: Chelsea - Atletico

Finale:

Subota, 24. svibnja: Lisabon - stadion Luz

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider