Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iz splita u London

Juventus želi Strinića, Split sprema senzacionalan transfer Rebića

Kako se bliži kraj sezone, sve je više špekulacija oko nastavka karijere pojedinih nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujuću vijest plasirao je internetski portal TuttoJuve koji prati zbivanja u redovima talijanskog nogometnog prvaka. Juventus je tako navodno zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Ivana Strinića (25).

U članku se navodi kako klub iz Torina neće u predstojećem prijelaznom roku loviti samo zvučna imena, već i ponekog ''autsajdera'' koji bi se mogao pokazati vrlo korisnim. Jedan od takvih je i Strinić koji posljednje dvije i pol sezone igra za ukrajinski Dnjipro u koji je došao iz Hajduka.

Juventus ga, navodi spomenuti izvor, prati već neko vrijeme, a s obzirom da Hrvatska 1. srpnja ulazi u Europsku uniju, Strinić u Seriji A više ne bi bio tretiran kao stranac, što bi moglo olakšati posao.

TuttoJuve ističe i kako je Dnjipro već odbio ponudu Sunderlanda tešku pet milijuna eura što znači da će Juventus vjerojatno morati ponuditi veću odštetu kako bi se dokopao Strinića, ukoliko ga stvarno želi.

RNK Split pokušava prodati svog najeksponiranijeg igrača Antu Rebića. Pojavila se informacija kako je navodno za Rebića jako zainteresiran Tottenham, a spominje se cifra od oko šest milijuna eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider