Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hm, kad on tako kaže...

Jesu li ove riječi definitivni znak da Mandžukić mora otići?

Bayernov počasni predsjednik Franz Beckenbauer u izjavi za Die Welt je sugerirao kako hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić baš i nema neku budućnost u Bayernu od iduće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Robert Lewandowski, napadač dortmundske Borussije, po završetku tekuće sezone će kao slobodni igrač prijeći u Bayern. Njemački mediji već dulje vrijeme analiziraju na koji način će se to odraziti na budućnost Marija Mandžukića u bavarskom velikanu, a pogotovo nakon što je trener Pep Guardiola izostavio Mandžukića iz konkurencije za sastav na nedavnom ligaškom gostovanju kod Borussije Mönchengladbach, navodno zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima.

On je 'otkrio' Mandžu i zna kada najviše pati: 'Skočio bi s petog kata!'

"Lewandowski će se bolje uklopiti u stil igre koji zagovara Pep Guardiola od Mandžukića, koji je klasični centarfor. Osim toga, tu su Mario Götze i Thomas Müller koji također mogu igrati poziciju napadača", izjavio je Beckenbauer.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider