Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima druge planove

Jedno je sigurno, Neymar karijeru neće završiti u Barceloni…

Brazilski nogometni reprezentativac Neymar jasno je dao do znanja da nema namjeru svoju profesionalnu karijeru završiti u Barceloninim redovima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas 22-godišnji Neymar u Barcelonu je stigao prošlog ljeta iz Santosa, a u svom matičnom klubu vidi se kako završava karijeru.

''Jedina stvar koja je sigurna je da ću karijeru završiti u Santosu. A nešto o čemu bih razmislio je da li bi prije toga bio voljan zaigrati za neku drugu brazilsku momčad. Ne bi mi bio problem sjesti i saslušati ponudu. Klub može biti iz Sao Paula, Rio de Janeira ili bilo koje druge brazilske države'', rekao je Neymar.

Ove je sezone Neymar postigao 15 golova u 40 nastupa za Barcelonu u svim natjecanjima, a svoju odluku da napusti Santos objasnio je riječima:

''Nije se radilo samo o novcu i nisam zato otišao. Želio sam živjeti san, igrati u drugim natjecanjima, igrati u Ligi prvaka, evoluirati, razvijati se i naučiti druge jezike. To me motiviralo da dođem u Europu.''

Neymarov ugovor s Barcelonom važeći je do lipnja 2018. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procijenjuje na 60 milijuna eura.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider