Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Neprihvatljiva cijena'

Je li Zidane licemjeran kada tvrdi: Nitko ne vrijedi 100 milijuna eura?

Zinedine Zidane prokomentirao je otkupnu cijenu koju je Real Madrid platio za Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velški nogometaš Gareth Bale postao je 1. rujna igrač za kojeg je plaćena najviša otkupna cijena. Real Madrid je za njegove usluge platio Tottenhamu nevjerojatnih 100 milijuna eura.

>> Snažan udarac za Real Madrid: Ancelotti će imati problema!

>> Real dovodi novu veliku zvijezdu: 'Fantastični trio' pokorava Europu!

Nakon službene objave transfera uslijedila je salva kritika zbog visoke otkupne cijene, a istima se priključio i bivši igrač, a danas asistent treneru "kraljevskog kluba" Carlu Ancelottiju – Zinedine Zidane.

"U današnje doba ovakva je cijena neprihvatljiva. Nijedan igrač ne vrijedi toliko", rekao je Zidane za francusku televiziju Canal Plus.

To je dosta čudna izjava, a neki će reći i licemjerna budući da je upravo Zidane bio jedan od najvećih zagovaratelja kupovine velškog reprezentativca, a osim toga, upravo je Zidane svojevremeno srušio financijske barijere... Stotinu ili 76 milijuna i nije neka razlika, posebice za običnog čovjeka.

Francuz je, naime, 2001. godine bio dio tadašnjeg najskupljeg transfera na svijetu, kada je za 76 milijuna eura iz Juventusa prešao u Real. Nakon njega rekord je držao Cristiano Ronaldo s 94 milijuna eura, a od ovog je mjeseca to Velšanin Bale. (I.M./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider