Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sklopili pakt

Je li to moguće? Liverpool i ManUtd dogovorili suradnju!

Prema pisanju britanskih medija ponajveći rivali engleskog nogometa Manchester United i Liverpool po vjerojatno prvi puta u povijesti "surađuju"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daily Mail tvrdi da su United i Liverpool sklopili "pakt" u kojem su donijeli odluku da Wayne Rooney i Luis Suarez neće biti prodani najvećim rivalima Chelseaju, odnosno Arsenalu ni pod koju cijenu!

Spomenuti izvor tvrdi da su vlasnici obiju klubova, obitelj Glazer (United) i John W Henry, u redovitom kontaktu od početka ljeta i da su odlučni u svojim stavovima. Spomenimo, američki se milijarderi poznaju još od doba kada su surađivali u SAD-u, prije dolaska u Englesku.

Prema sklopljenom "paktu" Rooney i Suarez slobodno mogu otići, ali samo ukoliko ponudu pošalju inozemni klubovi. Liverpool će za Suareza tražiti 80 milijuna funti, dok će se United zadovoljiti sa 60. Prema dosadašnjim informacijama jedini klub koji ima financijsku moć i da je zainteresiran za Suarezove usluge je Real Madrid, dok bi se za Rooneyjeve usluge "potukli" francuski rivali PSG i Monaco.

Dosada su i Liverpool i United odbijali ponude Arsenala i Chelseaja, dok spomenuti inozemni klubovi još nisu uputili službenu ponudu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider