Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Karanka = Mourinhova lutka'

Je li Messi vrijeđao realovce? Jordi Alba: NIJE! Callejon: JE!

Španjolski tisak još uvijek nije arhivirao nedavnu utakmicu nogometaša Reala i Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi polufinalni ogled Kupa kralja završio je na Santiago Bernabeu bez pobjednika, 1:1, a mediji su posebno usredotočeni na događaje nakon utakmice, kada je, navodno, na parkingu verbalno napao Realovog igrača Alvara Arbelou. Kako je pisala Marca Messi je Arbelou nazvao glupanom i to pred njegovom trudnom suprugom i kćerkom, te mu je uputio još nekoliko uvreda prije nego li ga je jedan od klupskih dužnosnika Barcelone odvukao u autobus.

Messijev suigrač Jordi Alba, koji se nalazio u blizini tijekom tog događaja, spremno je ustvrdio:

"Nije istina da je Messi vrijeđao Arbelou ili bilo koga drugoga. Jedino je bio nervozan, to je sve."

No, Jose Callejon, igrač Reala, je otišao u izjavama čak i dalje, te tvrdi da je Messi vrijeđao i druge ljude Reala, a ne samo Arbelou.

"Je, govorio je ružno i Karanki, našem pomoćnom treneru. Nazvao ga je Mourinhovom lutkom. Potom je krenuo s napadima na Arbelou. Sve se to događalo sat i pol nakon utakmice i zato takvo što treba osuditi. Na travnjaku, dok smo svi vrući, se svašta može reći, ali sat i pol kasnije je to nešto drugo", rekao je Callejon i dodao:

"Nisu dobri dečki uvijek dobri, kao što niti loši dečki nisu uvijek loši", opisao je Callejon.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider