Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ha? kako?

'Ja sam bio šef zadnjih pet godina u Man Unitedu'

Mike Phelan, bivši pomoćnik Sir Alexa Fergusona u Manchester Unitedu, tvrdi da je odigrao vrlo značajnu ulogu u posljednjim uspjesima "crvenih vragova"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Štoviše, 51-godišnji Mike Phelan tvrdi da je on zapravo bio glavni u posljednjih pet godina Fergusonove vladavine, te se sada želi okušati kao glavni menadžer.

''Kako su stvari krenule da, razmišljam o tome da postanem šef. To je ono što sam radio posljednjih pet godina, samo sam tada nosio titulu pomoćnog trenera'', rekao je Phelan za Daily Mail.

''Sir Alex je bio glavni u klubu i u to nema sumnje. Ne bi dospio tamo gdje je da nije donodio velike odluke. Ali on će biti prvi koji će priznati da je puno ljudi imalo svoje zasluge. Mi smo svi radili iz sjene. Nismo bili na površini onoga što se zbivalo, ali radili smo svoj posao. Iz mog osobnog stajališta, tu nema problema.''

''Ako se prilika ukaže da postanem menadžer, razmotrit ću ju. Otvoren sam za sve prijedloge i ponude. Bilo kod kuće, bilo u inozemstvu. Bilo se radilo o Premierligi, Championshipu ili niže od toga. Dovoljno sam dugo u ovom sportu da se znam sa svime nositi. Ali to nije moja odluka.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider