Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unatoč 12 kola do kraja

Izgubili vjeru u City: Neke kladionice već isplaćuju dobitke na ManUtd!

Irska kladionica Paddy Power proglasila je Manchester United engleskim prvakom i počela isplaćivati dobitke svima koji su se kladili na tu opciju. Neovisno o tome što je do kraja Premierlige još 12 kola…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza Manchester Cityja u Southamptonu (3-1) i pobjede Manchester Uniteda protiv Evertona (2-0), ''crveni vragovi'' su na vodećem mjestu Premiershipa pobjegli gradskom rivalu na velikih 12 bodova prednosti. Razlika jest ogroman, ali i prošle sezone je City zaostajao za Unitedom osam bodova samo šest kola prije kraja, a na koncu je uzeo naslov.

U Paddy Poweru, međutim, ne vjeruju da će se takvo što ponoviti i ove godine, pa su odlučili isplatiti dobitke svima koji su ''tipovali'' na momčad Alexa Fergusona. Dakako, ako City još jednom kreira veliki preokret i obrani naslov, irska kladionica će morati isplatiti i one koji su stavili novac na ''građane''.

Jednom se takva situacija već dogodila: 2009. je Paddy Power bio uvjeren da će Tiger Woods osvojiti golferski PGA Championship, pa je već na polovici natjecanja isplatio dobitke onima koji su se kladili na Amerikanca. No, Woods je ispustio prednost, pobjedu je odnio Korejac Yang Yong-eun, a Paddy Power je zbog toga izgubio više od milijun funti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider