Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prokazao ga zaštitaru

Izbačen s tribina: Villas-Boas 'cinkao' norveškog navijača!

Jedan je navijač norveškog Tromsøa podrugljivo pjevao Tottenhamovom menadžeru 'već ujutro ćeš dobiti otkaz', zbog čega je na intervenciju portugalskog stručnjaka bio izbačen s tribina na ogledu Europa lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je potrošio 110 milijuna funti na pojačanja minulog ljeta, Tottenhamov menadžer Andre Villas-Boas ne radi dobar posao u Premiershipu. U zadnja tri kola je osvojio samo jedan bod, momčad mu je u 12 utakmica zabila samo 9 golova i na ljestvici drži razočaravajuće 9. mjesto.

Nakon ponižavajućeg poraza kod Manchester Cityja 6:0, sve su glasnije priče o otkazu koji visi Villas-Boasu kao mač nad glavom. Navodno se čeka još samo jedan njegov pogrešan korak i bit će bivši na White Hart Laneu.

Spursi su u četvrtak gostovali kod norveškog Tromsøa u 5. kolu K skupine Europa lige. Reidar Stenersen, 29-godišnji frizer i navijač Tromsøa, koji u Engleskoj navodno navija za Manchester United, ispričao je za jedne norveške novine zbog čega je morao napustiti tribine na poluvremenu utakmice.

"Već nakon pet minuta utakmice sam mu pjevao 'ujutro ćeš dobiti otkaz', a on je gledao u mene. Kada sam na poluvremenu, dok je još bilo 0:0, ponovio istu pjesmu, uperio je prstom u mene i odjednom se stvorio zaštitar koji me izbacio. Znam da je Villas-Boas pod velikim pritiskom kada su ga pogodile moje riječi, iako sam ja samo jedan mali čovjek iz malog Tromsøa. Očito je malo razdražljiv", rekao je navijač.

Tromsøv šef sigurnosti je potvrdio kako je navijač bio izbačen nakon što se Villas-Boas požalio UEFA-inom izaslaniku. Navijaču je klub ponudio da drugo poluvrijeme odgleda na drugoj tribini, ali ovaj je to odbio i napustio stadion, te je nastavak odgledao u gradu na televiziji.

Za razliku od Premiershipa, Tottenhamu u Europa ligi ide dobro. Dobio je utakmicu u Norveškoj s 2:0 i predvodi ljestvicu s maksimalnih 15 bodova...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider