Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kandidati su...

Izašao popis kandidata za najboljeg nogometaša: Mandžo ispao!

FIFA je objavila popis 23 nogometaša koji su i dalje u utrci za "Zlatnom loptom", odnosno nagradom za najboljeg nogometaša svijeta u 2013. godini - Ballon d'Or...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na skraćenom popisu nije se našlo ime Marija Mandžukića, hrvatskog napadača minhenskog Bayerna, koji je prvotno bio među 50 igrača koji su kandidirali za naslov najboljeg u 2013. godini. Većih iznenađenja nije bilo, tako da su se na popisu pronašle sve najveće zvijezde današnjeg nogometa.

>> Ibra majstorijama natjerao model na novo skidanje: Njena poruka je jasna

Drugog dana mjeseca prosinca FIFA će objaviti trojicu finalista, a pobjednik će biti proglašen na gala večeri u Zürichu 13. siječnja iduće godine.

Popis kandidata za "Zlatnu loptu":

Gareth Bale, Edinson Cavani, Radamel Falcao, Eden Hazard, Zlatan Ibrahimović, Andreas Iniesta, Philipp Lahm, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Neymar, Mesut Özil, Andrea Pirlo, Franck Ribery, Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger, Luis Suarez, Thiago Silva, Yaya Toure, Robin van Persie, Xavi, Thomas Müller, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider