Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Češće je na klupi

Iniesta konačno progovorio o mogućem odlasku iz Barcelone

Andres Iniesta progovorio je o pregovorima koje vodi s klupskim čelnicima oko produljenja ugovora. Istaknuo je kako se sve odvija prema planu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvještaji u španjolskim medijima govorili su posljednjih dana da Andres Iniesta oklijeva s potpisom novog ugovora jer se ne može dogovoriti s vodstvom kluba oko financijskih uvjeta. Veznjak je, međutim, odbacio takve napise i još jednom naglasio kako želi okončati karijeru u katalonskom velikanu.

''Nema ničeg neobičnog i nikakav se rat ne vodi između Barcelone i Inieste. Klub me želi ovdje i ja želim ostati ovdje. Puno sam puta rekao da mi je cilj umiroviti se u Barceloni, a isto želi i klub. Svima nam je želja postići dogovor'', istaknuo je Iniesta na konferenciji za novinare.

''Nije mi važan novac, niti to jesam li drugi, treći, četvrti ili peti najbolje plaćeni igrač u klubu. Ono što me motivira jest saznanje da pred sobom imam još nekoliko dobrih godina u kojima se mogu nastaviti razvijati kao igrač.''

Iniesta ove sezone češće ulazi s klupe nego ranije, ali unatoč smanjenoj minutaži, pun je podrške za trenera Gerarda Martina.

''Najvažnije je da svi igramo i da se osjećamo korisnima. Nikome nije drago biti na klupi, ali to se svima događa. Morate prihvatiti stvari onakvima kakve jesu. Trener donosi odluke, a jedina stvar na pameti mu je dobrobit momčadi.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider