Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pobjednički trener

Imao fantastične rezultate, ali i neoprostivi grijeh: Spavao je s krivom ženom!

U nedjelju je španjolski strateg, 49-godišnji Michel, postao novi trener grčkog Olympiacosa, te je uskočio vrlo brzo u novi posao nakon što mu je došao kraj suradnje s nogometašima Seville.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inače, još do prije desetak dana se činilo da čvrsto na trenerskoj klupi kluba iz Pireja sjedi Portugalac Leonardo Jardim, ali je nenadano dobio otkaz. Jardim je smijenjen unatoč činjenici što je u tom trenutku Olympiacos bio prvi na ljestvici domaćeg prvenstva s deset bodova prednosti ispred najbliže pratnje. Uz to Olympiacos je tada bio neporažen u Super ligi, te je izborio ulazak u šesnaestinu finala Europa lige.

U početku su mediji u Grčkoj pisali da je vlasnik kluba Vangelis Marinakis nezadovoljan obrambenom taktikom Jardima, no njegova je ljutnja bila daleko dublja.

Naime, po novim informacijama grčkih novinara vlasnik kluba je bio ogorčen na Portugalca jer je ovaj imao ljubavnu avanturu s njegovom suprugom, koja je navodna trajala sve do otkaza.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider