Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Barca je najbolja'

Ibra će propustiti spektakl, ali..: 'Parižane čeka festival nogometa'

Brazilac Leonardo, sportski direktor PSG-a, ponudio je svoje viđenje četvrtfinalnih ogleda protiv Barcelone u Ligi prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Teško da smo mogli dobiti težeg suparnika. Ne govorim samo o zadnjoj Barceloninoj predstavi protiv Milana, već mislim pritom na sve što je katalonska momčad ostvarila zadnjih godina. Naravno da nam neće biti lako, ali dvije utakmice protiv Barcelone trebale bi nam donijeti puno užitka'', započeo je Leonardo.

>> E moj Ibra... Zbog gluposti propušta Barcelonu!

''Bit će to veličanstvene nogometne predstave. Pred Parižanima je pravi nogometni festival. Za nas je već sam plasman u četvrtfinale značajan doseg, ali svim srcem ćemo se potruditi da prođemo i dalje od toga.''

''Barcelona je najbolja momčad na svijetu ovoga trenutka, te jedna od najboljih momčadi svih vremena. Oni su najveći favoriti za naslov od početka natjecanja. Imaju sve što mogu imati. Naša je želja da se što bolje predstavimo u tim susretima'', završio je Leonardo.

Prva utakmica na rasporedu je 2. travnja na Parku prinčeva, dok je uzvrat 10. travnja na stadionu Camp Nou.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider