Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva drama

Hoće li Atletico zbog ove obrane u 95. minuti ostati bez naslova?

Atletico Madrid i Barcelona nisu pobijedili već dva kola zaredom, a o prvaku će odlučivati sljedeće nedjelje na Camp Nouu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni Atletico, ni Real, ni Barcelona već dva kola prije kraja ne mogu nikoga pobijediti. Dok je Real ostao bez šanse za naslov, Atletico i Barcelona u u velikom će finalu Primere na Camp Nouu u međusobnom ogledu odlučiti o prvaku. Atleticu je dovoljan i bod, ali Barca igra na svom stadionu pred skoro 100 tisuća navijača.

Težak kiks Atletica na domaćem terenu: Barca ima meč loptu za titulu!

No, mogao je Atletico biti prvak već sinoć. Utakmica Elche – Barcelona već je bila završila, a Atletico je s igračem više tražio gol za pobjedu protiv Malage. Igrala se 95. minuta kada je Adrian sjajno pucao, a Willy Caballero nevjerojatnom paradom spasio Malagu poraza. Da je to ušlo, u Madridu bi se sinoć slavilo.

Atletico je ove sezone namučio Barcelonu. Izgubili su samo jednom u čak pet utakmica, ali nisu niti jednom slavili. Madriđani su izbacili Barcu u Ligi prvaka, no Katalonci sad sve mogu naplatiti.

''Ostvarit ćemo rezultat na Nou Campu kojim ćemo postati prvaci. U ovoj momčadi još uvijek svi vjerujemo. Mi smo Atletico i završit ćemo kao pobjednici. Želimo postati prvaci za sve naše navijače, a u Barceloni ćemo napraviti sve da to napravimo'', rekao je veznjak Atletica Gabi.

S druge strane, Barca bi pobjedom uzela naslov i ujedno završila jednu eru.

''Nadamo se kako ćemo osvojiti naslov na domaćem terenu protiv Atletica. Dali smo sve od sebe protiv Elchea, ali oni su se borili žestoko za bod kojim su osigurali opstanak'', rekao je defenzivac Barcelone Javier Mascherano pa znakovito dodao:

''Utakmica protiv Atletica mogla bi biti posljednja za Barcelonu za neke od nas.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider