Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo morate vidjeti

Glupost godine: Giggsov brat ga natjerao da zabije autogol s 40 metara!

Nesvakidašnji autogol stiže nam iz Engleske. Definitivno jedan od najboljih autogolova u povijesti. Ili ipak najgorih?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tamošnjoj Northern Premier League za vikend su se sastali United of Manchester i Frickley Athletic. Domaćin, inače klub kojeg su osnovali (bivši) navijači Manchester Uniteda ogorčeni američkim vlasnicima, slavio je 3:0.

Međutim, u 50. minuti, dok je još bilo 0:0, puno im je pomogao gostujući branič Steven Gardener. Frickley je imao korner, domaći su se uspješno obranili i pokušali izvesti brzi kontranapad.

Lopta stiže do Gardenera, no njega pritišće Rhodri Giggs, što defenzivca Frickleya tjera na panično vraćanje lopte svom vrataru. No umjesto u nogama golmana, lopta je završila - u mreži.

Da stvar bude bolje, spomenuti Rhodri Giggs brat je Ryana Giggsa, legende Manchester Uniteda. Službeni United of Manchester na svom Twitter profilu ovako je opisao tragikomični autogol:

„Komičan trenutak – igrač Frickleyja zabio je autogol gotovo sa sredine travnjaka. Giggsu pišemo asistenciju, jer je ga je stavio pod pritisak.“ 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider