Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak s 'bojišta'

FOTO Ovako vam izgleda noga nakon utakmice s 'mesarima' iz Stokea!

Stoke City poznat je po ratničkom i beskrupuloznom stilu nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugogodišnji trener Tony Pulis napustio je Stoke po završetku prošle sezone i otišao u Crystal Palace. Upravo je on momčad sa stadiona Britannia učinio poznatom po direktnom, tipičnom otočkom 'old fashioned' nogometu, koji dakako uključuje i beskompromisnu, pa i pomalo fanatičnu borbu.

Stoke City zbog toga je glasio kao najomraženiji klub Premier lige, stoga su nakon rastanka s Pulisom pokušali nešto novo. Na klupu je sjeo Mark Hughes, više se nije dovodilo isključivo 'stupove' od 195cm, već i profinjene nogometaše. Danas tako Stoke u sastavu ima i dva Nizozemca, a čak su kupili i igrača iz Barce, mladog braniču Muniesu.

Ipak, koliko god se trudili promijeniti filozofiju, starih navika ne mogu se riješiti tek tako. Dokaz tome je i fotografija koju je na svoj Instagram profil postavio Jose Fonte. Kapetan Southamptona kao da je bio na bojištu, a ne nogometnoj utakmici. Ali tako je kad igraš protiv 'mesara' Stoke-on-Trenta... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider