Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modri' su jedini

Evo zašto je zagrebački Dinamo bolna točka Cristianu Ronaldu!

Cristiano Ronaldo zabio je u dresu Reala barem jedan gol svakom klubu protiv kojega je igrao osim zagrebačkom Dinamu u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo igrao je protiv 44 različita kluba otkad je 2009. godine pristupio Real Madridu. Zabio je barem jedan gol protiv svakog kluba osim protiv zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, piše Marca.

Na gostovanju u srijedu kod Elchea u 6. kolu Primere, portugalski napadač je još jednom bio spasitelj svog kluba. Prvo je poentirao u 51. minuti iz slobodnog udarca, a onda u šestoj minuti sučevog dodatka iz kaznenog udarca za pobjedu svoje momčadi 2-1.

Elche je 27. klub u prvoj španjolskoj ligi protiv kojeg je Ronaldo zaigrao u dresu Real Madrida i 27. kojem je zabio. Od 211 golova postignutih za ''kraljevski klub'', protiv Elchea je zabio svoj 20. iz slobodnog udarca.

Ukupno je Ronaldo u svim natjecanjima igrao protiv 44 različita kluba, a zagrebački Dinamo se može pohvaliti da je zasad jedini kojem nije uspio postići pogodak! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider