Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nije za otpis

Evo zašto Bešiktaš radi pravu stvar: Pogledajte golčinu Ronaldinha!

I dok se čeka razvoj situacije oko ponude turskog Bešiktaša za Ronaldinha, Brazilac je stigao podsjetiti eventualne buduće poslodavce kako se nimalo nisu prevarili što su donijeli takvu odluku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije poznata brojka koju je predsjednik Bešiktaša Orman ponudio brazilskom klubu, no teško da je riječ o vrtoglavoj svoti s obzirom da Ronaldinhova tržišna cijena iznosi svega dva milijuna eura (Transfermarkt).

U međuvremenu je bivši najbolji svjetski igrač još jednom pokazao kako je u zavidnoj formi i da Turci neće pogriješiti ako ga angažiraju. Ronaldinho je u susretu protiv Botafoga zabio sjajan slobodnjak za izjednačenje (1:1).

Botafogo je na kraju ispustio pobjedu, a time i vodeću poziciju na ljestvici, nakon što je s Atletico Mineirom odigrao 2-2. Gosti su poveli u 15. minuti golom Eiasa, Atletico je poravnao u 29. minuti već spomenutim pogotkom Ronaldinha. Botafogo je drugi puta poveo preko Lodeira u 59. minuti, a konačnih 2-2 postavio je Luan u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Atletico Mineiro je tako osvojio prvi bod u zadnje četiri utakmice, nakon što je osvojio Copu Libertadores (južnoamerička Liga prvaka). Botafogo je, pak, ispustio vodeću poziciju na ljestvici koju je preuzeo Cruzeiro gostujućom pobjedom kod Criciume 2-1. Sada Cruzeiro i Botafogo imaju po 24 boda, ali je Cruzeiro prvi zbog bolje gol-razlike.

Aktualni ugovor veže Ronaldinha još svega šest mjeseci za Atletico, a nedavno je i sam svojim izjavama dao naslutiti da bi se mogao vratiti igranju u Europi, iako na leđima ima 33 godine. (TS)

Brazilska Serie A, 12. kolo:

Vitoria – Fluminense 1-1

Criciuma – Cruzeiro 1-2

Flamengo – Portuguesa 1-1

Atletico PR – Bahia 1-0

Goias – Nautico 2-1

Atletico Mineiro – Botafogo 2-2

Santos – Corinthians 1-1

Redoslijed: 1. Cruzeiro 24, 2. Botafogo 24, 3. Coritiba 20 (-1)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider