Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi put nakon odluke...

Evo što je Mourinho rekao o gledanju posljednje Fergusonove utakmice

Karizmatični nogometni trener Real Madrida Jose Mourinho progovorio je za Sky Sports po prvi put o odlasku svog vrlo dobog prijatelja, Sir Alexa Fergusona, u zasluženu mirovinu nakon 27 godina na klupi Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nazvao me kako bi mi osobno saopćio vijest koju je javnost saznala tek nekoliko dana kasnije. Bio sam iznenađen i tužan, no s druge strane i jako sretan zbog njega jer sam čuo uzbuđenje u njegovom glasu zbog takve odluke. Imao je fantastičnu karijeru! Ako se ikada vratim na Old Trafford bit će mi teško ne vidjeti ga na suparničkoj strani'', rekao je Portugalac, te prokomentirao dolazak Davida Moyesa na klupu Uniteda.

''Mislim da je to odličan odabir. Sviđa mi se kao osoba i trener, te vjerujem da će imati dobru podršku kluba i navijača. Nadam se da će mu karijera u Unitedu biti barem približno uspješna kao Fergusonova'', kazao je Portugalac, koji neće biti na stadionu na posljednjoj utakmici Fergusona na klupi Manchestera.

''Nema šanse! Ne želim plakati...'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider