Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasio se sjajni trener

Evo što je Klopp rekao o mogućem preuzimanju Barcelone

Sjajni njemački nogometni stručnjak Jürgen Klopp, aktualni trener Borussije Dortmund, odbacio je mogućnost preuzimanja katalonskog diva Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerardo "Tata" Martino na izlaznim je vratima Barcelone nakon tri uzastopna poraza i gubitka dva trofeja u svega 10-ak dana. Podsjetimo, prvi udarac Barceloni zadao je Atletico Madrid koji je slavio u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (1-0), potom je Granada praktički "izbacila" Barcelonu iz utrke za naslov prvaka Španjolske (1-0), a sudbinu Martina u Barceloni vjerojatno je presudio Real Madrid slavljem u finalu Kupa kralja (2-1).

Španjolski mediji već naveliko razgovaraju o nasljedniku na klupi katalonske momčadi, a jedan od kandidata, do ove subote, bio je i Nijemac Jürgen Klopp.

''Nitko se u Dortmundu ne mora brinuti po tom pitanju. Mi se u klubu volimo i zadovoljni smo načinom na koji se stvari odvijaju u našoj obitelji'', rekao je Klopp, koji ugovor ima do ljeta 2017. godine.

''Rekao nam je da nema namjeru napustiti klub prije isteka ugovora'', potvrdio je za Welt am Sonntag sportski direktor dortmundskog kluba Hans-Joachim Watzke.

Klopp je trener Borussije Dortmund od 2008. godine, a dosada je s momčadi osvojio dva naslova prvaka Njemačke, jedan DFB Pokal, te je prošle godine igrao finale Lige prvaka. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider