Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ramos ostvario san

Evo što je Gareth Bale izjavio nakon demoliranja Bayerna!

Vidno oduševljeni Madriđani nakon velike pobjede protiv Bayerna u Allianz Areni isticali su zasluženost prolaska u finale te momčadsku pobjedu protiv velikog protivnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale je napokon u prilici boriti se za trofeje. U Tottenhamu za to nije imao šansu, reprezentacija Walesa je daleko od europskog vrha i sada je napokon u prilici ostvarivati velike rezultate.

Kraljevski ulazak u finale: Real ponizio Bayern, Ramos i Ronaldo heroji!

Dame i gospodo, poklonimo se majstoru: Modrić odigrao 100. utakmicu za Real!

Evo što je Gareth Bale izjavio nakon demoliranja Bayerna!

Izjava zvijezde Bayerna koja se neće svidjeti Guardioli

"Ovo je fantastičan rezultat za nas. Naporno smo radili, smislili pravu taktiku i zaslužili pobjedu. Sretni smo što smo u finalu, ali pred nama je još jedna utakmica i želimo otići do kraja. Upravo zato sam došao u najveći klub svijeta", želim osvajati trofeje i pobjeđivati u velikim utakmicama.

"Znali smo da će Bayern ostaviti, kao i uvijek, puno prostora za kontranapade što nama jako odgovara. Imamo vrlo brze igrače i možemo to iskoristiti", dodao je Bale.

Neočekivani dvostruki strijelac za Real bio je Sergio Ramos.

"Svi smo ostavili srce na travnjaku. Ulaskom u finale ostvario sam san, nikada nisam otišao tako daleko", dodao je branič Madriđana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider