Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez starca nema udarca

Evo kako je 90-godišnji predsjednik Izraela iznenadio Messija!

Izraelski predsjednik Shimon Peres na osebujan je način izveo početni udarac kojim je iznenadio Lionela Messija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Barcelone odradila je turneju po Bliskom istoku gdje je posjetila čelnika palestinske samouprave Mahmouda Abbasa, izraelskog predsjednika Shimona Peresa, Baziliku Rođenja Isusova u Betlehemu i Zid plača u Jeruzalemu.

Nakon sastanka kod izraelskog predsjednika Peresa, koji je u petak napunio 90 godina, Barcina ekspedicija u Tel-Avivu sudjelovala je na treningu mladih izraelskih nada.
Najzanimljiviji trenutak dogodio se pred sami početak treninga kada je izraelski predsjednik na osebujan način izveo početni udarac. 90-godišnji Peres snažno je raspalio po lopti pri čemu je pogodio u trbuh iznenađenog Lionela Messija koji se nije uspio izmaknuti. Argentinac nije očekivao da Peres ima tako snažan udarac. No, morao je računati na onu narodnu: bez starca nema udarca!

Simpatičan trenutak izmamio je pljesak i osmjeh na lica kompletne momčadi Barcelone. Neobični početni udarac razgalio je i najboljeg svjetskog nogometaša koji se potom srdačno rukovao s dobro raspoloženim Peresom.
„Barca je više od kluba, a njezini igrači glasnici su mira. Sport i posebice nogomet ruše barijere. U nogometu nema žrtava, ostaje samo nada za pobjedu u sljedećoj utakmici“, kazao je Peres u prigodnom govoru.

Barcelona na čelu s novim trenerom Tatom Martinom nastavlja azijsku turneju u Tajlandu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider