Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće da...

ESPN: Čelnici Man UTD-a u Madridu, traju pregovori oko Modrića

Očigledno i dalje engleski nogometni prvak Manchester United ne odustaje od 27-godišnjeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića. O interesu je, pak, nanovo pisao ESPN...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ESPN navodi da su izaslanici Manchester Uniteda došli u Madrid kako bi s čelnicima Reala pregovarali oko moguće kupnje Luke Modrića.

Kroz cijelo ljeto Manchester United traži pravog veznog nogometaša, onoga koji bi trebao "uskočiti u kopačke" Paula Scholesa. Ozbiljno su čelnici s Old Trafforda zagrizli za Cesca Fabregasa, ali izgleda kako na tom polju neće imati uspjeha. Druga opcija je Luka Modrić, makar je prije samo nekoliko dana novi trener David Moyes izjavio:

''Tražim još neka pojačanja, ali ako ih i ne dobijemo bit ću itekako zadovoljan s onim što u ovom trenutku imam.''

Prije nekoliko dana je The Guardian pisao kako bi uskoro United mogao ponuditi 30 milijuna eura za Modrića. Sada su klupski izaslanici došli u Madrid. Priča se očigledno i dalje vrti, a United ne odustaje ovom zgodom od hrvatskog nogometaša.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider