Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kobni crveni karton

E moj Ibra... Zbog gluposti propušta Barcelonu!

Zlatan Ibrahimović će protiv bivših suigrača igrati samo u uzvratnoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Grubi prekršaj na Andresu Guardadu stajao je Ibrahimovića dvije utakmice suspenzije - prvu je već odradio u uzvratu sa Šišmišima, a drugu će protiv Messija i društva.

>> Ancelotti žali za Ibrom: 'Ne razumijem zašto je isključen!'

>> 'Ibra je veliki igrač, njegovim izostankom puno gube'

Pakleni Šveđanin propustit će ogled na Parku prinčeva, gdje će Parižani pokušati izboriti rezultat koji će ih uoči revanša ostaviti u igri za prolaz, jer bez obzira što će se druga utakmica igrati u Barceloni, jasno je da je PSG s Ibrahimovićem na terenu sasvim druga, puno jača momčad.

Tako je Ibru potez iz sudačke nadoknade izbacio iz okršaja s bivšim klubom, za koji ga ne vežu lijepe uspomene. Iako je imao odličnu sezonu u Barceloni 2009./2010., Ibrahimović se nikako nije uspijevao uklopiti, niti u sustav Pepa Guardiole niti u kolektiv Blaugrane, gdje je često odskakao svojim ponašanjem.

"Xavi, Messi i ostali su naučili kako ponizno slušati. Ja nisam takav", priznao je pakleni Šveđanin u svojoj autobiografiji.

Sigurni smo da je u svlačionici PSG-a Ibrahimović - ako ne jedini - onda svakako jedan od rijetkih koji je priželjkivao Barcelonu. Baš kao što je sretan što će suspenziju odraditi na Parku prinčeva, a ne na Camp Nouu...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider