Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neviđeni fijasko u Londonu

Došao obaviti transfer, dao prvi intervju, pa mu novi klub zalupio vrata ispred nosa!

Rijetko se viđen bizaran scenarij odigrao posljednjeg dana siječanjskog prijelaznog roka na Otoku. Glavni njegov akter bio je nigerijski nogometni reprezentativac iz redova West Bromwich Albiona Peter Odemwingie (31)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Odemwingie se otprilike tri i pol sata prije zatvaranja prijelaznog roka pojavio na vratima Loftus Roada, stadiona QPR-a, kako bi očito pogurao transfer. Istina je da su neko vrijeme postojali kontakti na relaciji klubova, ali dogovor nije postignut, a WBA nije dao dopuštenje igraču da pregovara s drugim klubovima, a kamoli ih posjeti.

Pred ulazom u Loftus Road Odemwingiea su uhvatile televizijske kamere, a on im je na pitanja vezana uz QPR odgovarao u prvom licu množine, kao da je novi igrač kluba.

"West Brom je moj dom, ali vrijeme je za novo poglavlje u mom životu. Optimističan sam, nekoliko je dobrih igrača došlo ovdje i sretan sam povjerenjem koje Harry Redknapp ima u mene. Posljednjih nam je nekoliko rezultata dalo priliku da ostanemo u ligi. Mislim da vlasnici ne bi dovodili toliko igrača da ne misle da će se to dogoditi", rekao je među ostalim Odemwingie.

Međutim, u QPR-u su odbili pustiti Odemwingieja u klupski kompleks budući nije imao dopuštenje da ondje bude, pa se ovaj morao okrenuti i otići.

Razumljivo, ovakvim potezom nisu bili oduševljeni u WBA-u, čiji je predsjednik Jeremy Peace rekao:

" Peter se ponio posve neprofesionalno. Mora sada prihvatiti činjenicu da ostaje pod ugovorom još 18 mjeseci i da se mora usredotočiti na obveze u West Bromwich Albionu."

Menadžer QPR-a Harry Redknapp pokazao je suosjećanje s igračem.

"Mislim da je on vjerojatno mislio kako je došlo do dogovora između klubova, ali nije i sve je zapravo bila velika zbrka. Bilo mi je žao momka i načina na koji se sve odigralo. Ali nismo mi krivi. Mislim da su ga možda savjetovali da se pojavi ovdje i da je klub poslao ponudu koja je prihvaćena. Linije su se negdje pomiješale", rekao je Redknapp o napadaču koji je ove sezone za WBA u 18 premierligaških nastupa upisao 5 golova i 3 asistencije. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider