Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Mamići izgubili

Ništa od Maksimira: Velika Dinamova želja odlazi u 2. talijansku ligu!

Bivši kapetan mlade hrvatske reprezentacije Renato Kelić potpisao je ugovor s talijanskim drugoligašem Padovom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kelić (22) je još od 2008. član Slovana iz Libereca, kamo je stigao iz matične Cibalije. Sa češkim klubom ove jeseni izborio je plasman u 1/16 finala Europske lige, a prije dvije godine osvojio naslov prvaka.

Zanimljivo, Kelić se u posljednje vrijeme spominjao kao velika želja Dinama. Navodno su braća Mamić željela dovesti mladog stopera u redove Modrih za nekoliko stotina tisuća eura, budući da Keliću na ljeto ističe ugovor. Prema pisanju medija, Vinkovčanina su pratili i neki bundesligaši, te Genoa, Sampdoria i Catania.

Ipak, Kelić karijeru nastavlja u talijanskoj drugoj ligi. S Padovom je večeras potpisao ugovor do lipnja 2016. Klubu u kojem je inozemnu karijeru započeo Goran Vlaović baš i ne cvjetaju ruže. Padova je naime na polovici sezone tek 20. od 22 momčadi u Serie B. Kelića će u redovima Padovana dočekati i jedan Hrvat, bivši bek Zagreba Vedran Celjak...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider