Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Kompany 'pocrvenio'

David Silva sjajnim golom spasio City, zabio i Džeko!

Manchester City pobijedio je Hull City 2:0 u 29. kolu Premiershipa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Usprkos isključenju Vincenta Kompanyja već od 10. minute nogometaši Manchester Cityja savladali su Hull City u gostima s 2-0 u sklopu 30. kola engleske Premierlige.

Kapetan "građana" pocrvenio je zbog prekršaja nad hrvatskim reprezentativcem Nikicom Jelavićem. Isključen je Kompany jer je bio posljednji čovjek Cityjeve obrane, a Jelavić je bio u izrazitoj gol-prilici.


Hull City 0 - 1 Manchester City All Goals by AllGoalsHQ12

Usprkos ranom isključenju, City je poveo sjajnim udarcem Davida Silve koji je loptu zavrnuo s nekih 20-ak metara i pogodio sam kut vratiju Alklana McGregora. Hull City je s igračem više bio opasnija momčad i češće je boravio na suparničkoj polovici, ali njegovi napadači Jelavić i Shane Long nisu uspjevali pronaći put do mreže Josea Harta. S druge strane je to u samoj završnici uspjelo Edinu Džeki nakon dodavanja Silve. Bosansko-hercegovačkom reprezentativcu bio je to osmi premierligaški gol ove sezone.

Jelavić je odigrao svih 90 minuta za Hull City, dok je Manchester City pobjedom skočio na treće mjesto na ljestvici ispred Arsenala. (TS) 

Premierliga, 30. kolo:

Hull City - Manchester City 0-2 (Silva 14, Džeko 90)

Redoslijed: 1. Chelsea 66 (29 utakmica), 2. Liverpool 59 (28), 3. Manchester City 60 (27), 4. Arsenal 59 (28)...13. Hull City 30 (29)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider