Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skinuo paučinu

Čista perfekcija: Pogledajte novi Neymarov biser

U jedinoj utakmici prvenstva savezne države Sao Paulo (Paulista) koja se igrala u noći s četvrtka na petak Santos i Sao Caetano podijedili su bodove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završilo je 1:1 u susretu trećeplasiranog i pretposljednjeg (od 19 klubova Pauliste), a gosti su došli u vodstvo nakon svega šest minuta igre u prvom dijelu. Jael Ferreira bio je strijelac za Sao Caetano.

Bod domaćinu donio je najbolji mladi nogometaš današnjice i jedan od najtraženijih igrača na tržištu - Neymar. Brazilski reprezentativac sjajno je pogodio gornji kut golmanove strane pri izvođenju slobodnog udarca s nekih 20-ak metara.

Fabio (vratar gostiju) je stajao na svega pola metra od svoje lijeve vratnice, ali je svejedno bio nemoćan kada je Neymarova lopta počistila paučinu na toj istoj strani.

 

Prvenstvo Paulista, 17. kolo:

Santos - Sao Caetano 1:1 (Neymar 53 / Ferreira 6)

Redoslijed: 1. Sao Paulo 35 (15 utakmica), 2. Pote Preta 34 (+1), 3. Santos 33 (+2), 4. Mogi Mirim 30 (+1)... 19. Sao Caetano 12 (+2)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider