Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Ovo je znakovito

Casillasova djevojka izazvala buru u Realu: Lijepa Sara diže tenzije!

Iker Casillas nezadovoljan je statusom u Real Madridu i mogao bi napustiti Santiago Bernabeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nema sumnje kako je Iker Casillas nezadovoljan u Realu. Jose Mourinho napustio je Santiago Bernabeu, stigao je novi trener Carlo Ancelotti, a Casillas još uvijek grije klupu. Diego Lopez prva je opcija i talijanskom stručnjaku.

>> VIDEO: Ronaldo žustro na Balea: Izgleda li vam ovaj start kao namjeran?

>> Bale igra na El Madrigalu, Ronaldo umirio navijače: Opustite se...

>> Madriđani se opet poklonili Modriću: 'Postao je neophodan Realu'

Sve su češće glasine kako Casillas napušta Real. Katalonski mediji tjednima spekuliraju da se sprema veliki transfer u Barcelonu. To je nedavno neizravno demantirao predsjednik Barcelone Sandro Rosell kazavši da ne može zamisliti Casillasa u dresu Barcelone.Službeno verzija zbog čega je Casillas na klupi jest ta da je Lopez u boljoj formi, a neslužbena da Ancelotti poput Mourinha također ne podnosi „krtice“.

Casillasova djevojka Sara Carbonero bila je jedan razloga razmirica u „kraljevskoj svlačionici“. Carbonero je poznata španjolska novinarka. Zbog nje je Casillas zaratio prvo s Mourinhom pa onda s Ronaldom i još nekim suigračima. „Prljavi veš“ iz Realove svlačionice prošle je sezone svako malo izlazio u javnost. Carbonero se nije libila „plasirati“ neke ekskluzive, a iz ponuđenih sintagmi lako je zaključiti odakle joj informacije. Barem su do tog zaključka došli Mourinho i Ronaldo.

Casillasova djevojka nalazi se u blaženom je stanju, dijete bi trebalo doći na svijet u siječnju iduće godine. Zanimljiv je njezin odgovor na pitanje hoće li se dijete roditi u Madridu?
„Ne“, rezolutno je odgovorila Carbonero za jedan žuti španjolski magazin.

Taj je odgovor izazvao buru na Santiago Bernabeuu. Jasno je i zašto. Casillas je izgubio dio negdašnje popularnosti, ali još uvijek je ljubimac Bernabeua. Florentino Perez zbog toga ne želi izgubiti ikonu Reala. Možda je i zbog toga Carlo Ancelotti pred utakmicu s Villarrealom brže bolje najavio kako će Casillas najvjerojatnije braniti protiv Galatasaraya u Ligi prvaka. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider