Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika želja Ancelottija

Casillas ili Lopez - jedan odlazi na ljeto: Real želi vratara BiH!

Prema pisanju Daily Telegrapha, španjolski nogometni velikan Real Madrid spreman je ponuditi 15 milijuna funti za dovođenje bosansko-hercegovačkog vratara Stoke Cityja – Asmira Begovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti pokušao je dovesti Asmira Begovića još dok je sjedio na klupi Premierligaša Chelseaja, ali u tom naumu nije uspio.

Vrata trenutno najbolje momčadi Europe kombinirano čuvaju Diego Lopez i Iker Casillas, no neki španjolski mediji prenose da bi jedan od te dvojice na koncu sezone trebao napustiti momčadi i time stvoriti mjesto za bosansko-hervegovačkog reprezentativca.

Dvadesetšestogodišnji vratar je ove sezone branio u 24 utakmice Premierlige, te je čak u susretu protiv Southamptona bio strijelac pogotka. Igralo se svega 12 sekundi prvog poluvremena kada je Begović povratnu loptu svog stopera raspalio prema suparničkoj polovici, ista je snažno odskočila na 20-ak metara od vratiju gostiju, zatim je preskočila neopreznog Artura Boruca i završila u mreži.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider