Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što mu je bilo?

Bliski susret u Londonu: Pogledajte što je sve izvodio trener Benfice

Jučerašnji (četvrtak) ogled osmine finala Europa lige između Tottenhama i Benfice obilježio je sukob dvojice trenera, Tima Sherwooda i Jorgea Jesusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Benfica je slavila kao gost s uvjerljivih 3-1, a Jesus je sva tri gola svoje momčadi proslavljao poput malog djeteta i krajnje provokativno. Kap koja je prelila čašu bilo je pokazivanje tri prsta u smjeru Tima Sherwooda nakon drugog postignutog pogotka njegove momčadi, koji je zabio Luisao.

Domaći je menadžer nakon toga krenuo prema Jesusu kako bi dobio objašnjenje zbog čega se tako ponaša iskusni 59-strateg, no Portugalac nije bio previše raspoložen za razgovor, već za dodatnu svađu i to sa svojim pomoćnicima koji su ga pokušali smiriti.

Čak su trojica nastojala primiriti bez sumnje odličnog stratega Benfice, no Jesus je svakoga odgurnuo, potjerao i vjerojatno izgovorio sve i svašta. Ostaje nepoznanica koja je bila simbolika pokazivanja tri prsta, jer očito nema veze s objašnjenjem koje je ponudio gostujući trener:

''Pokazivao sam broj koji moj kapetan i strijelac nosi na svom dresu.''

Međutim, Luisao već godinama nosi dres s brojem 4...
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider