Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priprema 'terena'?

Blatteru 'ispadaju bomboni', Ronaldo poručio: Nisam opsjednut!

Sepp Blatter, predsjednik Međunarodne nogometne organizacije (FIFA-e) još se jednom osvrnuo na portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su zahladili odnosi na relaciji FIFA - Ronaldo, zbog ranijih nespretnih Blatterovih izjava o nogometašu madridskog Reala, 77-godišnji se Švicarac više puta ispravljao i izuzetno pozitivno osvrtao na Ronalda. Učinio je to i ovog petka, pred talijanskim novinarima u Rimu.

"Ponavljam još jednom na tu temu, Cristiano Ronaldo je izniman nogometaš. Uvijek sam tako mislio. On je pravi zapovjednik na nogometnom terenu", rekao je Sepp Blatter.

Nakon što je glasovanje za Zlatnu loptu produljeno do 29. studenog, a Cristiano Ronaldo u zadnje vrijeme igra u fenomenalnoj formi, mnogi smatraju kako je upravo on prvi kandidat za osvajanje prestižne nagrade.

Portugalac je prvi puta Zlatnu loptu osvojio 2008. godine, nakon što je osvojio Ligu prvaka s Manchester Unitedom, a nakon toga je četiri puta zaredom bio laureat Barcelonin Argentinac Lionel Messi. Očekuje se da će njih dvojica i Bayernov francuski reprezentativac Franck Ribery ostati na popisu od trojice kandidata za nagradu koja će biti uručena u siječnju u Zürichu.

"Ne razmišljam puno o Zlatnoj lopti. Još uvijek ne znam hoću li otići na ceremoniju proglašenja ili ne. Stvari ne ovise samo o meni. Nisam opsjednut s time", izjavio je Ronaldo za Cadena Cope.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider