Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži ga cijela Europa

Bilićev Besiktas uključio se u utrku za hrvatskim 'fantazistom'

Ivan Rakitić još uvijek nije objavio odluku gdje će nastaviti igračku karijeru, a prema posljednjim informacijama iz turskih medija u utrku za njegovim dovođenjem uključio se Beşiktaş...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sapunica oko novog kluba Ivana Rakitića se nastavlja i još uvijek nije jasno je li hrvatski reprezentativac odradio svoje posljednje minute u dresu Seville ili će tamo nastaviti karijeru.

Broj klubova koji ga žele dovesti u medijima se povećava iz dana u dan, a novi na toj listi je istanbulski Beşiktaş. Kako navodi turski Yeni Safak, klub Slavena Bilića okarakterizirao je Ivana Rakitića glavnom metom u ljetnom prijelaznom roku i učinit će sve da ga dovede u svoje redove.

Turci dodaju da je Rakitić upravo onaj dio slagalice koji nedostaje Biliću da bi približio Beşiktaş Fenerbahçeu u borbi za naslov prvaka već sljedeće sezone.

Koliko je takav transfer realan, to je već druga stvar, jer za Rakitića interes pokazuju najveći klubovi iz vodećih europskih liga, a osim toga, poznata je i njegova privrženost Sevilli. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider