Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije prekid karijere, ali...

Bayern pred finale Lige prvaka saznao neugodnu vijest

Loše vijesti za Bayern i njemačku nogometnu reprezentaciju pristigle su iz američke savezne države Colorada, točnije grada Vaila, gdje je operiran stoper Holger Badstuber...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu finale Lige prvaka igraju njemački klubovi Borussia i Bayern. Bavarcima je u tjednu velikog finala iz SAD-a stigla nimalo ugodna vijest.

>> Klopp na zanimljiv način motivira Borussiju uoči Bayerna: 'Pogledajte njih!'

"Doktor Richard Steadman operirao je Holgera Badstubera. Zbog težine ozljede igračev križni ligament nije više bio funkcionalan, te ga je bilo potrebno ukloniti. Prije nego li se rekonstruira novi, svi rezovi i "rupe" od operacije moraju zacijeliti. Dotada će Holger održavati svoju fizičku spremu s kondicijskim trenerom. Liječnici predviđaju povratak na travnjak za 10 mjeseci, a jedina dobra vijest je da ozljeda nije opasna po karijeru", stoji u službenom priopćenju Bayerna.

Badstuber (24) je prvotno ozlijedio ligamente koljena u prosincu 2012. godine, te je otada podvrgnut dvjema operacijama i artroskopiji. Nijemac je produkt Bayernove omladinske škole, te je dosada ubilježio preko 100 bundesligaških nastupa za bavarski sastav, za koji je debitirao u sezoni 2009/2010.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider