Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobili su dragulja

Barcin 'wunderkid' mogao bi biti senzacija Premier lige

Utjecajnošću svoga novog španjolskog menadžera Roberta Martineza Everton je na posudbu dobio sjajnoga 19-godišnjeg Barcelonina krilnog napadača Gerarda Deulofeua...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski dnevnik AS objavio je na svojim on-line stranicama videoprilog s potezima mladog nogometaša od najranije igračke mladosti. Na njemu je vidljivo da je Gerard Deulofeu bio istinsko čudo od djeteta, te da čudesan potencijal neprekidno nagovještava još od desete godine života.

Brojni prikazani pogoci prava su mala remek-djela, baš kao što su i oni postignuti iz fingiranih slobodnih udaraca u dvoboju sa suigračem iz reprezentacije Pacom Alcacerom na Svjetskom U20-prvenstvu u Turskoj koje i dalje traje, a na kojem su Deulofeu i njegovi suigrači u četvtfinalu ispali od finalista Urugvajaca.

Iz svega skupa razvidno je da je Everton dobio pravog dragulja koji bi u predstojećoj sezoni mogao postati premierligaška senzacija.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider