Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama na Old Traffordu

Barcelona želi zvijezdu Manchester Uniteda: Ljutit na Moyesa!

Robin van Persie, napadač Manchester Uniteda, na meti je Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih i engleskih medija, katalonski nogometni gigant Barcelona zainteresiran je za dovođenje nizozemskog napadača Manchester Uniteda Robina van Persieja u siječnju.

Priča je u javnost procurila ovog vikenda, nakon što je United izgubio i drugu uzastopnu utakmicu na svom Old Traffordu s minimalnih 1-0 (Everton i Newcastle). Navodno je Van Persie vrlo nezadovoljan formom, svojom novom ulogom u momčadi, ali i metodama treninga novog menadžera Davida Moyesa, zbog kojih, tvrde stručnjaci fizičke pripreme, ponovno ima problema s ozljedama.

Barcelona će pak u siječnju krenuti u potragu za čistim napadačem, jer Gerardo "Tata" Martino, za razliku od prethodnika Pepa Guardiole i Tita Vilanove, preferira igrati s pravim centarforom. United zasada negira da je nizozemski napadač nesretan u momčadi, no možda, kada Barcelona na stol stavi novac, promijeni mišljenje.

Van Persie je u posljednje dvije sezone bio prvi strijelac Premierlige, no ove na svom kontu ima tek sedam golova, dvostruko manje od vodećeg strijelca Luisa Suareza. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider