Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neymar bolja investicija?

Barca se naslađuje, Real kipti od bijesa: Evo koliko su nudili za Balea!

U Barceloni listom smatraju da Bale ničim nije dokazao da vrijedi stotinu milijuna eura te da je ludost platiti rekordan iznos za takvog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell posljednjim intervjuom podigao je buru u Madridu:

>> Predsjednik Barce šokirao anketom o Messiju i otkrio hoće li dovesti Casillasa!

„Ja ne bih platio stotinu milijuna eura za Balea, ali ako su taj posao podržali članovi Reala, nema se tu što dodati“, kazao je Rosell, među ostalim, u emisiji „Hat-trick Barca“ na TV3.

Neymar bolji od Balea, a skoro duplo jeftiniji?

U Barceloni gotovo svi listom smatraju da Bale ničim nije dokazao da vrijedi stotinu milijuna eura te da je ludost platiti rekordan iznos za igrača koji sa svojim klubom nije napravio ništa posebno niti je ikada bio u konkurenciji za najboljeg igrača svijeta.

Katalonci posebice ističu da su oni za Neymara isplatiti bitno manju odštetu (57 milijuna eura), a da nitko ne može reći da je Brazilac lošiji igrač od Balea. Čak dapače, smatraju da je bolja i isplativija investicija. Dok se na Camp Nou naslađuju, na Santiago Bernabeu kipte od bijesa i poručuju kako Katalonci iskazuju licemjerstvo kada se zgražaju nad svotom koju je Real isplatio Tottenhamu za Balea.

Barca ponudila za Balea 40 milijuna eura

Kao argument da u Barceloni misle iskreno, katalonski mediji u javnost su pustili informaciju kako je Barcelona prije dvije godine ponudila Tottenhamu 40 milijuna eura za velškog reprezentativca. Tvrde da su čelnici Barcelone smatrali kako je 40 milijuna eura previše za nedokazanog igrača te da ta ponuda značajno prelazi realnu vrijednost igrača.

Hoće li u Madridu likovati?

Daniel Levy još jednom se pokazao promućurnim trgovcem te je glatko odbio ponudu Barcelone. Dvije godine kasnije dobio je dva i pol puta veći iznos za istog igrača. Ostaje otvorenim je li Bale u te dvije i pol godine pokazao da zaslužuje i vrijedi biti najskuplji nogometaš u povijesti? U Realu misle da jeste. Vrijeme će pokazati jesu li donijeli dobru odluku? Ako Bale bude žario i palio u Realu, u Madridu će likovati, a u Barceloni „crvenjeti“. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider